Ram Long-Hauler Concept: Колко дълго е прекалено дълго

Main May 3, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 2350 views | no comments

Лекотоварното подразделение на Chrysler Group- Ram, разпространи подробности за новата си и изключително дълга концептуална разработка Long-Hauler. Дългият 7.32 метра пикап ще бъде демонстриран на няколко специални събития, организирани от компанията в САЩ, като първото от тях ще бъде на пети този месец.

Междуосието на Ram Long-Hauler Concept е малко над 5 метра, височината на внушителният пикап е 2 метра, а дължината на товарното му отделение е почти 2.5 метра. От компанията са предвидили възможност за добавяне на два допълнителни резервоара, като общата вместимост на трите е около 650 литра.

За задвижването на Ram Long-Hauler Concept се грижи редови шестцилиндров 6.7 литров турбодизелов задвижващ агрегат, комбиниран с шестстепенна автоматична предавателна кутия и система за задвижване на четирите колела.

Впечатляващите габарити на Long-Hauler Concept са дали възможност на инженерите и дизайнерите на Ram да поразвихрят въображението си и да създадат не по-малко впечатляващ интериор. Ергономичните предни седалки са комбинирани с удобни задни с регулируеми подложки за краката, а за допълнителният комфорт спомагат и специалният хладилник в средната конзола, Wi-Fi модулът за безжичен Интернет, мултимедийната система с DVD плейър и други.

 
Keywords:   chrysler, chrysler group
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...